Család az ötödiken

Kávészörnyek a bögre alól

Szereted a kávét? És a szörnyekkel hogy állsz?

coffee

Lehet rossz szokásnak mondani, de én minden napomat egy bögre kávéval kezdem. Szeretem az illatát, a zamatát, a színét… Néha, ha nem figyelek oda, kilöttyintem és akkor persze bosszankodom, mert foltot hagy a ruhámon és az asztalt is le kell törölni. Ez vagyok én… bezzeg Stefan, ő egészen mást lát a barnás foltokban.

Szörnyeket, kedves, vidám, bohókás alakokat, amelyek mind egy-egy kávéfoltból születtek.

coffee monster coffee monster coffee monster coffee monster coffee monster coffee monster coffee monster kávészörny9 coffee monster coffee monster coffee monster coffee monster coffee monster coffee monster coffee monster coffee monster coffee monster

forrás

Nálad ki kukucskál elő a bögréd alól?

(Ha szereted a blogjaimat és szívesen olvasnál még több posztot tőlem, nem kell mást tenned, csak leadni a szavazatodat ITT, és drukkolni nekünk a versenyben.Szavazatoddal UTAZÁST nyerhetsz!)

Ha tetszett a bejegyzés, gyere és csatlakozz a facebook oldalamhoz vagy iratkozz fel a hírlevélre. Gyere és olvasd a KicsiARakás blogot is, ahol vicces és komoly családi történeteket, valamint gyerekneveléssel kapcsolatos írásokat találhatsz.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!